Geschenkideeën Voor elk wat wils.

Om gemakkelijk te werken, graag een seintje vooraf.

Mmm...eetjeslanddozen

Een doos met een verrassende samenstelling van Meetjeslandse producten aangevuld met onze eigen hoeveproducten. Wij hebben steeds een ruim assortiment aan streekproducten in huis waaruit je kan kiezen. Je kan vooraf steeds een seintje geven om je wensen door te geven, dan maken wij uw geschenk klaar voor afhaling.
Dergelijke geschenkpakketten zijn ook ideaal als relatiegeschenk of als eindejaarsgeschenk. Ook bedrijven kunnen van deze formule gebruik maken om hun personeel eens te verwennen.
Deze dozen zijn verkrijgbaar vanaf € 25, ziet u het kleiner dan kunt u ook gebruik maken van de Mmm...eetjeslandse zakjes.


Mmm...eetjeslandzakje

Herbruikbare zak gevuld met hoevezuivel en een variatie aan Meetjeslandse producten. Een origineel en lekker cadeau dat gegarandeerd bij elke gelegenheid welkom is.


Geschenkmand

Allerlei mandjes gevuld volgens uw budget. Keuze uit hoevezuivel en streekproducten. Een lekkere verrassing voor diegene die het krijgt.


Kadobon

Heb je geen inspiratie voor een geschenk? Dan is een Kadobon de oplossing! Men kan het bedrag volledig of in stukken opnemen.


Geschenkdoos met vruchtensap

Een budgetvriendelijk geschenk, ideaal om mee te nemen op ziekenbezoek of als bedanking voor bv. de juf of de meester op het einde van het schooljaar. Dergelijke geschenkdozen kunnen natuurlijk ook gegeven worden met de feestdagen, exclusief en gezond!


Oma/Opa kaasje

Kleine bolletjes jonge kaas aangekleed als oma/opa. Een leuk cadeautje voor grootouders of voor een verjaardag... Best vooraf bestellen!