Desserten Zoet

Ons gamma desserten voor feestjes groot en klein. Neem op tijd contact op of je vooropgestelde keuze haalbaar is voor ons. ( afhankelijk van seizoen, hoeveelheid, stock potjes…)
Daar we het beste willen voor iedere klant, graag 10 dagen vooraf bestellen.

Rijstpap

Onze ambachtelijke rijstpap is afgewerkt met saffraan. Verkrijgbaar in kleine potjes of in kommen voor een dessertbord of buffet.

Chocomousse

Luchtige mousse van fondant chocolade, verse eieren en room. Verkrijgbaar in potjes of in kommen volgens de gelegenheid.

Tiramisu

Luchtig dessert met mascarpone. Verkrijgbaar als mousse in potjes of kommen.

Cake

Luchtige appelcake, verkrijgbaar in zijn geheel. (Eén cake is circa 8 à 10 plakjes.)

Vlaai

Donkerbruin dessert op basis van melk, speculoos, peperkoek, beschuit en stroop. Gebakken in de oven, typisch voor het Meetjesland. Verkrijgbaar in bakjes, zo kan je zelf de grootte van de stukken bepalen of indien gewenst in stukjes gesneden.

Soesjes

Gebakje, gevuld met verfijnde vanilleroom.

Bavarois

Luchtige mousse op basis van yoghurt, afgewerkt met vruchtensmaak; aardbei, ananas, kers of exotisch fruit. Verkrijgbaar als mousse in potjes of kommen. Kan ook afgewerkt worden als taart. Deze worden dan vergezeld van een biscuit en afgewerkt volgens het seizoen, de afwerking kan verschillen van de foto's. (Taarten niet verkrijgbaar voor grote groepen.)

Ijstaarten

In samenwerking met onze roomijsleverancier. Voor elke gelegenheid een aparte afwerking. Graag minstens 1 week vooraf bestellen

Verder hebben we door het jaar ook dozen roomijs vanille en een assortiment aan smaken. Frisco’s en individuele potjes voorzien we ook. Ook deze kunnen vooraf besteld worden.

Verschillende formaten verkrijgbaar voor een dessertbuffet, bv.:

Potjes

Voet cup 150 cc, potje 140 cc of potje 60 cc.

Bakjes

Per 2 l of 1 l.